Oare ce scrie în buletinul Andrei? Artista este una dintre cele mai iubite și apreciate concurente de la noi din țară. Se pare că aceasta mai are un al doilea nume de care puțini știu.

Pe lângă faptul că are o carieră strălucită, Andra excelează și în plan personal. Este o soție devotată și o mamă exemplară. Cu toții cunoaștem aceste detalii, însă există un lucru mai puțin știut de fani legat de buletinul Andrei. Se pare că artista mai are și un al doilea nume.

Înainte să se căsătorească cu celebrul Măruță, numele de familie al Andrei era Mihai. Pe lângă acest aspect, pe artistă o mai cheamă și Irina. Aceasta și-a sărbătorit, de curând, ziua de nume de Sfânta Irina. După căsătorie, frumoasa cântăreață a preluat numele de familie al soțului său, Măruță.

Cu cine s-a mai iubit Andra Irina Măruță?

În urmă cu aproximativ 12 ani, artista și-a unit destinul cu cel al lui Măruță. Înainte de căsătorie, însă, vedeta a mai avut o relație tot cu un bărbat care făcea parte din lumea mondenă. Este vorba despre Dragoș Caploiu. La un moment dat, acesta a făcut parte din trupa ”Groove”. Iubirea dintre cei doi s-a stins după, aproximativ, doi ani jumate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, au fost declarațiile unei surse apropiate Andrei.