Perioada de izolare este resimțită de toată lumea, bogați sau săraci, oameni celebri, sau simpli cetățeni. Tuturor ni s-a schimbat viața și toți încercăm să luăm cele mai bune măsuri pentru a depăși cu bine acest episod trist din viața umanității.

Este și cazul îndrăgitului fotbalist Cristian Chivu, acum în vârstă de 39 de ani, care a decis să le facă o surpriză plăcută celor două fiice ale sale, în această perioadă. Fostul căpitan al tricolorilor a anunțat că familia lui s-a mărit după ce a luat un câine, tot o fetiță, care a fost botezată Lia. Chivu a scris despre acest eveniment din viața sa personală pe contul de Instagram, adăugând că fiicele sale au fost foarte entuziasmate de această achiziție.

Soția jucătorului, Adelina Chivu a declarat că această perioadă a afectat viața pe care o duce în Italia, alături de familia sa, dar îndeamnă pe toată lumea la respectarea regulilor, pentru ca acest episod să se sfârșească mai repede.

”Generația noastră este foarte protejată de soartă. Nu suntem obișnuiți să respectăm cu strictețe niște reguli și cred că de asta s-a și ajuns aici, în Milano. Tot ce trebuia să facem era să respectăm niște reguli foarte simple, mă includ și pe mine. Deși am încercat să stau în casă, tot am fost până la market, am fost în parc să fac sport. În ultimele nouă zile am ieșit doar de trei ori din casă. Am fost la market de două ori și în parc. Regulile sunt atât de bun simț și de ușor de urmat, încât e păcat să nu te gândești. Nu mai ieșim din casă decât la supermarket sau farmacie. Este totul închis. Nu e plăcut să stai în casă, dar nici neplăcut. Am stat cu fetele și cu Cristi”, a  declarat într-un intreviu pentru Cancan soția lui Cristi Chivu.

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a debutat pentru echipa României în 1999, într-un meci amical, și este considerat cel mai bun fotbalist al generației sale. S-a retras oficial de la echipa națională pe 21 mai 2011.