Bucurie mare pentru Katy Perry și Orlando Bloom. Cuplul a aflat sexul primului lor copil

Cu toate că au fost nevoiți să își amâne nunta programată în vară din cauza pandemiei de coronavirus, Katy Perry și Orlando Bloom au multe motive de sărbătoare, în timp ce așteaptă venirea pe lume a  primului lor copil.

Vis îndeplinit pentru faimoasa artistă

După ce la începutul anului, Katy dezvăluia că este însărcinată, vineri, cuplul, care s-a logodit în 2019, a împărtășit fanilor – sexul copilului!

În dreptul unei poze cu tatăl Orlando Bloom care este acoperit cu tort roz pe față, cântăreața a scris: „Este o fată”, descriere la care a adăugat mai multe inimioare roz.

Postarea a reușit să strângă milioane de like-uri și mii de comentarii, iar printre cei care au apreciat fotografia se numără designerul Jeremy Scott, care a comentat că abia așteaptă „să o îmbrace”, dar și Oprah Winfrey, Ariana Grande, Dua Lipa, Misha Nonoo și Zoe Saldana.

Acesta va fi primul copil al lui Katy, în timp ce Orlando Bloom va deveni tătic pentru a doua oară, actorul are deja un fiu, Flynn, în vârstă de nouă ani, cu fosta soție modelul Miranda Kerr.

Dezvăluirea sexului bebelușului este o surpriză binevenită pentru Katy, care a fost nevoită să facă față mai multor momente proaste în ultimele două luni. Nu numai că ea și Orlando au fost nevoiți să își amâne nunta din cauza coronavirusului, dar  în martie, artista a anunțat moartea bunicii sale, care avea 99 de ani.

Cântăreața a făcut tristul anunț pe Instagram, unde i-a adus un omagiu femeii cu care a avut o strânsă legătură.

Lasă un răspuns

HELSINKI din ” Casa de Papel” vorbește perfect limba română

HELSINKI din ” Casa de Papel” vorbește perfect limba română. A trăit 9 ani în România! VIDEO IMPRESIONANT

Mădălin Ionescu și Cristina Șiscanu au dat lovitura în afaceri!