Bucurie mare în showbiz! Anca Ciota va deveni mămică. Prezentatoarea de la Kanal D este extrem de entuziasmată de când a aflat că este însărcinată. Aceasta a postat pe rețele de socializare un videoclip emoționant alături de soțul său, Phelipe. 

1.Anca Ciota va deveni mamă

Anca Ciota a postat recent pe rețele de socializare un videoclip prin care își anunță fanii că este însărcinată. Prezentatoare TV va deveni mamă pentru prima oară. Aceasta este extrem de fericită, iar în aceste momente minunate îi este alături soțul ei Phelipe.

Anca Ciota și Phelipe sunt împreună de mai bine de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au avut parte de o nuntă minunată. Aceștia sunt extrem de fericiți în aceste momente pentru că vor deveni părinți. Prezentatoarea TV a postat pe Instagram un videoclip în care își anunță fanii că este însărcinată.

2.Anca Ciota, videoclip emoționant pe Instagram

Bucurie mare în showbiz! Anca Ciota a ținut să își anunțe fanii de marea veste printr-un scurt videoclip postat pe rețele de socializare. În filmuleț este prezent și soțul ei, Phelipe. Cei doi sunt entuziasmați și abia așteaptă venirea copilului pe lume. Alături de filmuleț, Anca a scris și un mesaj pentru fanii săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Ciota (@ancaciota)

 

„Baby is coming in May, 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte. Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste.”, a scris Anca Ciota pe contul de Instagram.

Prezentatoarea TV a mărturisit în cadrul unui interviu momentul în care a aflat că este însărcinată. Aceasta a spus că a fost extrem de fericită când a văzut rezultatul testului de sarcină și așteaptă cu mare nerăbdare venirea copilului pe lume.

Totul s-a întâmplat neașteptat de repede! Parcă nici nu mi-a venit să cred când am văzut ca testul de sarcină a confirmat sarcina! Am simțit că e real la prima ecografie când am  și auzit inimioara bebelușului. Suntem amândoi extrem de fericiți și nerăbdători pentru tot ce urmează. Am trecut deja de primul trimestru și până acum m-am simțit foarte bine, chiar sunt o gravidă norocoasă’a declarat Anca Ciota, pentru wowbiz.ro