Acest weekend a fost unul plin de bucurie pentru fundașul Ionuț Panțîru, care a ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă. În urmă cu două luni, fotbalistul anunța că va deveni tată pentru prima dată. Acesta și iubita sa au atras toate privirile și s-au distrat pe cinste, alături de familie și prieteni. 

Pe cine au avut nași Ionuț Panțîru și iubita sa, Alexandra

Relația dintre Ionuț Panțîru și Alexandra este cât se poate de serioasă. În urmă cu doi ani, cei doi își făceau relația publică, iar acum fericirea lor este completă de când au aflat că vor deveni părinți.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit civil în acest weekend. Fotbalistul nu mai poate intra pe teren în urma unei operații pe care a suferit-o recent. Cea care i-a fost alături în această perioadă dificilă este iubita sa, Alexandra Ioana Baciu, care în doar câteva luni îi va dărui un băiețel.

Problemele de sănătate nu l-au ocolit pe fotbalist, care s-a operat a treia oară în luna martie a acestui an. Cum restricțiile au fost ridicate, cei doi îndrăgostiți au profitat de moment și au decis să își unească destinele. Printre cei care le-au fost alături lui Ionuț Panțîru și iubitei sale se  numără și Mihai Pintilii și soția sa, Gabriela. Acesta și partenera sa de viață sunt nașii de cununie ai cuplului.

Bucurie mare în lumea fotbalului românesc! „Perla” lui Gigi Becali s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale. FOTO
Instagram

Pentru o zi așa importantă, cei doi au ales ținute care au atras privirile tuturor. Alexandra a purtat o rochie albă, scurtă, care i-a pus în valoare trupul de invidiat. „Protejatul” lui Becali a optat pentru un costum bleu.

Fotbalistul a uitat pentru câteva ore de problemele grave de sănătate și s-a distrat pe cinste alături de iubită. Într-un moment așa special, Ionuț Panțîru nu a stat departe de ringul de dans împreună cu cea care în doar câteva luni îl va face tătic.