La 24 de ani, Florinel Coman a decis să îi pună marea întrebare iubitei sale, Ioana Timofeciuc. Fotbalistul are este împreună cu tânăra de câțiva ani. Se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase, drept dovadă, fotbalistul a organizat o cerere în căsătorie ca-n povești. 

Florinel Coman și-a cerut iubita în căsătorie într-un decor de poveste

Cine ar fi crezut că fotbaliștii sunt romantici incurabili! Așa s-au gândit mulți internauți atunci când au văzut imaginile cu Florinel Coman și Ioana Timofeciuc. Tânărul a organizat totul în cel mai mic detaliu, iar cererea în căsătorie a fost desprinsă din povești. Cei doi s-au logodit la Castelul Cantacuzino, iar din fotografiile postate pe Instagram, se poate observa că niciun detaliu nu i-a scăpat lui Florinel Coman.

Nu de puține ori, cei doi s-au afișat împreună, semn că sunt mai fericiți ca niciodată. Ce-i drept, fanii nu se așteptau ca la 24 de ani, fotbalistul să îi pună marea întrebare iubitei sale.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florinel Coman (@7coman_)

Așa cum spuneam, cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru de poveste. Tânărul și-a surprins iubita cu mesajul „Marry me” (Căsătorește-te cu mine), înconjurat de petale de trandafir, lumânări și câteva baloane. După ce i-a pus inelul cu diamante pe deget, Florinel Coman și-a surprins iubita cu un buchet de flori.

În urmă cu doar câteva luni, Gigi Becali arunca bomba în lumea mondenă. Acesta preciza că iubita lui Florinel Coman ar fi însărcinată, dar până acum, cei doi nu au confirmat speculațiile.

„Am înțeles că e gravidă fată, ne-am bucurat, nu cred că are o relație tensionată. Nu știu, o să mă interesez, eu m-am bucurat când mi-a zis Meme Stoica că e însărcinată prietena lui, că o să fie bine”, a declarat în urmă cu ceva timp Gigi Becali.