Sora cea mică a lui Culiță Sterp s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Aceasta a avut o nuntă de vis și s-a căsătorit cu iubirea vieții sale. Geta a strălucit într-o rochie de mireasă superbă, iar toată familia i-a fost alături. 

Geta Sterp a avut parte de o zi importantă în viața sa. Ea și-a unit destinul în fața legii, cât și în fața lui Dumnezeu cu iubitul ei, Sebastian Crăciunescu. Pregătirile au fost intense în ultimele luni, iar acum, evenimentul a fost pe măsura așteptărilor.

Familia miresei abia și-a putut stăpâni lacrimile de fericire și de emoție. Geta Sterp a ales o rochie simplă, dar foarte elegantă. Mânecile erau bufante, iar decolteul plin de pietre prețioase. Tânăra a fost cu zâmbetul pe buze tot evenimentul și a trăit la maxim ziua aceasta.

Nașii de cununie au fost chiar sora ei, Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, care au strălucit cu ținutele lor. Distracția a fost în toi, atât acasă, cât și la restaurantul unde a avut loc petrecere.

Culiță a întreținut și el atmosfera și a cântat mai multe melodii la nunta surorii sale. Locația a fost decorată cu multe flori și totul a fost aranjat până la ultimul detaliu.

Momentul tortului a fost unul emoționant, iar la artificii, mirii și nașii s-au dezlănțuit pe muzică. Mai multe imagini și clipuri au fost postate pe rețelele de socializare de către membrii familiei sau de nuntași.

CITEȘTE ȘI: Gestul făcut de Culiță Sterp la nunta surorii lui. Mulți cred că aduce ghinion

Social media

Ce planuri are Geta Sterp după nuntă

Geta Sterp a locuit până acum cu mama sa cu care muncea la stână, iar acum, are alte planuri. Ea a dezvăluit într-un videoclip de pe Youtube că se renunța la această muncă ce-i aduce plăcere, fiindcă soțul ei are alte planuri.

Deși ei îi place această viața simplă, urmează să vândă o parte din oi și să se mute alături de soțul ei, Sebastian, să înceapă o viață nouă.

„Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul.”, a povestit Ileana Sterp.