Cea mai controversată concurentă de la „Insula Iubirii” și-a schimbat viața radical și s-a așezat la casa ei. În cadrul sezonului cinci al celebrei emisiuni, Denisa Jurcan a fost protagonista principală, ținându-i pe telespectatori cu sufletul la gură. Acum, fosta concurentă s-a schimbat radical, și-a găsit liniștea și s-a căsătorit.

Astăzi, este zi de sărbătoare pentru Denisa Jurcan. Tânăra și-a unui destinul cu noul iubit și a spus cel mai important „Da” din viața ei. Marele eveniment are loc chiar astăzi, iar Denisa este în culmea fericirii. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat persoanele apropiate. Denisa și actualul său soț formează un cuplu de ceva timp, iar în curând vor deveni părinți.

Pentru ziua cea mare, Denisa Jurcan a ales să poarte o rochie de mireasă simplă, albă, fără umeri, care îi complimentează silueta de graviduță. Ținuta a fost accesorizată cu o pălărie albă și cu o pereche de pantofii albaștrii, asortați la costumul de ginere al celui care i-a cucerit inima.

Bucurie mare în familia “Insula Iubirii”! Una dintre cele mai controversate concurente ale sezonului 5 s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Urmează să devină și mămică! FOTO
Instagram

Denisa Jurcan, viitoare mămică

În sezonul cinici al emisiunii „Insula Iubirii”, Denisa Jurcan și Adrian Boțoc au fost protagoniștii principali. În timp ce Denisa căuta atenția lui Andi, pentru care s-a luptat cu Gianina, Adrian Boțoc se lăsa cucerit de Maria. Relația celor doi nu a trecut destul, iar la finalul show-ului au plecat pe drumuri separate.

Acum, după câțiva ani de la despărțire, Denisa pare că și găsit fericirea în brațele altui bărbat. Aceasta are o relație solidă și în curând va deveni mămică. Tânăra este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copil. Denisa Jurcan și actualul ei partener vor deveni părinți de băiețel și doar câteva luni îi mai desparte de momentul cel mare.

La rândul său și Adrian Boțoc, fostul partener al Denisei, pare că și-a găsit fericirea în brațele altei domnișoare. De ceva timp acesta formează un cuplu cu o tânără și pare că relația merge foarte bine.