Mircea Moldovan a devenit tătic pentru prima dată!

Ispita Mircea de la „Insula Iubirii” a devenit tătic! Iubita sa, Simona, i-a făcut cel mai mare cadou.

Mircea Moldovan, tată de băiat

Iubita sa, Simona, a născut pe 23 noiembrie un băiat. Părinții i-au ales numele: Liam Moldovan. Cei doi au împărtășit bucuria cu fanii lor de pe Instagram. Aceștia au primit multe felicitări pentru minunea din viața lor.  Partenera de viață a lui Mircea Moldovan a ales să nască la o clinică din Bari, Italia.

Bucurie mare în familia „Insula Iubirii”. Ispita Mircea a devenit tătic: prima imagine cu bebelușul. FOTO
Instagram

Mircea Moldovan, fără cuvinte la aflarea veștii

Într-un interviu acordat în luna august pentru cancan.ro, fosta ispită a mărturisit că a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că iubita sa, Simona, îi va dărui un copil. Acesta a oferit detalii și despre cum a cunoscut-o pe frumoasa brunetă. Mircea Moldovan a precizat că s-au cunoscut acum câțiva ani în urmă, la o prezentare de modă.

„Am cunoscut-o pe iubita mea acum câțiva ani, în cadrul unui job, la o defilare. Atunci când mi-a zis că este însărcinată, pentru mine a fost wow.”, a declarat Mircea Moldovan pentru aceeași sursă.

„A fost o surpriză foarte plăcută, mă așteptam la acest lucru, dar atunci când mi-a zis, am rămas fără cuvinte. Acum este însărcinată în șapte luni și este totul așa cum trebuie, mulțumim lui Dumnezeu”, a precizat Mircea Moldovan, în exclusivitate pentru sursa citată anterior.

Ispita Mircea de la „Insula Iubirii” a devenit tătic

„O să fie un băiețel, un baby Hulk, un mini-Mircea. E ceva nou și pentru mine acest lucru, dar și pentru iubita mea, o să fie o experiență pentru noi, la fel ca la Insulă. Nimeni nu s-a născut învățat, o să învăț pe parcurs, chiar nu știu cum o să fiu în rolul de tătic.

Mama a început să plângă atunci când i-am zis că eu și Simona așteptăm un copil, era foarte fericită, sora mea mai mare mi-a zis că a bănuit ceva, sora mai mică a fost mai calmă.

Toți așteptau din partea mea un copil, îmi ziceau să fie băiețel, că eu am două nepoțele deja în familie. Simona o să nască undeva prin luna noiembrie, jumătatea sau sfârșitul lui noiembrie.

Ne-am gândit și la căsătorie, dar momentan avem alte planuri, cel mai probabil anul viitor se va întâmpla acest lucru”, declara atunci Mircea Moldovan pentru cancan.ro.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.