Astăzi, Nicușor Dan a anunțat că a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Mirabela Grădinaru a adus pe lume un băiețel sănătos. Edilul Capitalei nu a ezitat să împărtășească vestea cu internauții. 

Nicușor Dan: Miracolul s-a produs din nou

În această dimineață, Nicușor Dan a anunțat că soția sa a născut un băiețel, postând un mesaj emoționant. Edilul Capitalei a ținut să îi mulțumească public Mirabelei Grădinaru pentru sacrificiile făcute mai ales în ultima perioadă în care Nicușor Dan este mai mult plecat.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.
Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare”, este mesajul postat de Nicușor Dan pe Facebook.

Dacă pe Nicușor Dan îl știe toată lumea, nu același lucru se poate spune despre soția acestuia. Mirabela Grădinaru este extrem de discretă și rare sunt ocaziile în care apare alături de soț. Cei doi mai au o fiică, pe nume Aheea, în vârstă de 6 ani, care s-a născut tot în luna mai.

Bucurie în familia lui Nicușor Dan! Primarul Capitalei a devenit tată pentru a doua oară
Captură Tv

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru sunt împreună de 17 ani, pe vremea când aceasta era studentă. Soția primarului Capitalei este din Vaslui și a venit pentru prima dată în București atunci când a intrat la Facultatea de Geografie.

Cei doi s-au cunoscut într-un club în care mergea alături de prietene după sesiune. Tot atunci, soția edilului mărturisea că nu a fost dragoste la prima vedere, iar relația celor doi a evoluat frumos, drept dovadă că și după 17 ani formează unul dintre cele mai solide cupluri.

„Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, povestea într-un interviu mai vechi Mirabela Grădinaru.