Reclamă

Bucureştenii sunt sabotaţi. Ce se va întâmpla cu apa şi căldura este incredibil

Publicat: marți, 11 februarie 2020, 12:38

Reclamă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea este departe de a încheia conflictul cu ELCEN după ce bucureştenii au rămas de mai multe ori fără apă caldă şi fără căldură, mai ales cei din Sectoarele 2 şi 3. Firea consideră acest lucru un „sabotaj industrial”.

Reclamă

„Ne menţinem opinia că a fost un sabotaj industrial prin care au fost pedepsiţi cetăţenii, doar pentru a fi un atac politic la adresa primarului general. Am fost avertizată cu câtva timp în urmă că se va întâmpla aşa ceva. (…) A fost provocată o avarie majoră, cea mai complexă din ultimii ani”, a explicat Firea.

Reclamă

Primarul general susţine că o să depună plângere pentru sabotarea sistemului de termoficare, după ce Termoenergetica a informat că, în urma unor manevre efectuate de CET Sud, aparţinând ELCEN,s-a produs o mare avarie care a afectat o suprafaţă considerabilă din Bucureşti.

Firea vorbeşte despre ameninţări primite cu privirea la reţeaua de termoficare.

„Am primit ameninţări, mesaje, că se va întâmpla ceva foarte grav cu rețeaua de termoficare în Bucureşti, ca să dea cetățenii vina pe mine şi să pierd eu alegerile.

Dacă le pierd în urma unei bătălii cinstite, atunci nu e nicio problemă, dar dacă sunt astfel de sabotaje cred că trebuie să luăm măsuri.

Dacă ar fi fost o eroare umană, cred că ar fi ieşit şi ministerul Economiei şi ELCEN, ar fi spus că e o greşeală, cereau scuze, spuneau că vor plăti daunele (…).

Au recunoscut chiar că au livrat agent termic cu o temperatură mai mare și știau foarte bine ce vor provoca”, arelatat Gabriela Firea, luni seară, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Reclamă

Reclamă

O să îți placă și:

Reclamă

Reclamă