O situație mai puțin obișnuită a avut loc în București, acolo unde polițiștii de la Biroul Rutier au avut parte de o urmărire ca în filme cu suspans și tragere cu focuri de armă.

Polițiștii au urmărit pe mai multe bulevarde din Capitală, până pe Autostrada A2, un șofer care nu a oprit la semnalele acestora.

„În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit in urmarirea autoturismului pe Calea Văcăreşti . Autoturismul în cauză a fost urmarit pe Şos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a incerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala”, precizează Poliţia Capitalei.

Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe gloanțe de avertizare, inclusiv în roțile mașinii conduse de teribilist.

„S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducptorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor”, mai spun poliţiştii.

Atunci când l-au oprit pe individ, polițiștii au descoperit că bărbatul de 33 de ani nici măcar nu avea permis de conducere.

Share.