Reclamă
Reclamă

Brooke Shields a apărut la Tony Awards purtând o rochie de seară asortată cu crocși galbeni, stârnind controverse în rândul criticilor de modă. Actrița a renunțat la tocuri în favoarea clasicilor saboți din plastic, cunoscuți pentru confortul lor, relatază CNN.

Shields și-a etalat crocșii galbeni, care se potriveau cu rochia de seară semnată de Monique Lhuillier, ridicând ușor tivul rochiei pentru a-i arăta publicului. Aceasta a explicat, ulterior, că a ales acest tip de încălțăminte din motive de sănătate, menționând că a fost operată la picior cu câteva zile înainte de eveniment. „Broadway mi-a rupt picioarele, iar acum le repar”, a declarat Brooke Shields pentru CBS.

În vârstă de 59 de ani, Brooke Shields este binecunoscută pentru stilul său vestimentar impecabil. Actrița a mărturisit că, pe măsură ce înaintează în vârstă, se simte din ce în ce mai încrezătoare în propria persoană. „Sunt foarte încântată de această vârstă și de această perioadă a vieții mele pentru că sunt mai puțin complicată, mai puțin nesigură, mai puțin egocentrică”, a spus ea recent într-un interviu pentru Vogue.

Reclamă

Apariția lui Brooke Shields în crocși la un eveniment de o asemenea anvergură a readus în discuție controversa declanșată de acești saboți, de la crearea lor în 2004. Considerați adesea ca fiind de gust îndoielnic de către specialiștii în modă, crocșii sunt, în același timp, apreciați de mulți pentru confortul pe care îl oferă. Aceștia sunt confecționați dintr-o rășină specială numită Croslite, care asigură o purtare plăcută și comodă.

În ciuda criticilor, saboții Crocs continuă să fie îndrăgiți de numeroase vedete și persoane care prioritizează confortul, iar Brooke Shields a oferit încă o dată o dovadă clară în acest sens prin apariția sa nonconformistă la Tony Awards.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro