Britney Spears trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții

Britney Spears a împlinit azi 40 de ani!
Dar cântăreața pop se simte la fel de tânără ca atunci când s-a lansat. Spears a postat fotografii și videoclipuri cu ea și cu logodnicul Sam Asghari pe rețelele de socializare. Cei doi se află acum pe un vas privat.


Britney Spears a împlinit azi 40 de ani. Dar cântăreața pop se simte la fel de tânără ca atunci când s-a lansat. Spears a postat fotografii și videoclipuri cu ea și cu logodnicul Sam Asghari pe rețelele de socializare.  „Oh, o zi minunată și plină de bucurie. Eu și logodnicul meu suntem atât de încântați să plecăm... după cum puteți vedea, nu am 800 de kile așa cum au zis paparazzi. M-am antrenat și este pe bune... Doamne, mulțumesc că am putut să plec din țară. Sunt binecuvântată.”, a spus Britney Spears pe Instagram.

„Oh, o zi minunată și plină de bucurie. Eu și logodnicul meu suntem atât de încântați să plecăm… după cum puteți vedea, nu am 800 de kile așa cum au zis paparazzi. M-am antrenat și este pe bune… Doamne, mulțumesc că am putut să plec din țară. Sunt binecuvântată.”, a spus Britney Spears pe Instagram.

Britney Spears în sfârșit liberă

Pentru prima dată din 2008, Spears este eliberată de tutela deținută de tatăl ei timp de 13 ani.

Pe 12 noiembrie, un judecător din Los Angeles a decis în favoarea încetării regimului de conservare care controla finanțele și viața lui Spears.

Tatăl cântăreței, James „Jamie” Spears, a depus o petiție în septembrie pentru a pune capăt mandatului de conservator. Asta la câteva săptămâni după ce a acceptat să demisioneze din funcția de conservator financiar al ei.

Spears și logodnicul ei Asghari și-au anunțat oficial logodna pe 12 septembrie, după patru ani de întâlniri într-o pereche de postări pe Instagram.

De ziua lui Spears, Asghari a împărtășit o serie de fotografii pe Instagram cu el și cântăreața. A declarat că îi admiră „puterea necruțătoare”.

„Te numesc Leoaică pentru că îți admir puterea necruțătoare, sunt inspirată de inima ta frumoasă, sărbătoresc zâmbetul tău care îmi luminează lumea. În fiecare zi este ziua ta, regina mea. La mulți ani soției mele.”, a scris Asghari pe pagina sa.

În săptămâna premergătoare zilei de naștere, Spears a postat un videoclip cu ea modelând mai multe ținute în timp ce apărea în fața unui brad de Crăciun. “Moda si festivitati… ghici ce???? Ziua mea de naștere vine în curând”, a scris Spears pe Instagram.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.