Anunțul dureros a fost făcut chiar de artistă și logodnicul său, Sam Asghari. Cei doi au postat un mesaj înduioșător pe rețelele sociale. Acolo și-au ținut fanii la curent cu ultimele detalii din viața lor privată. 

Britney a pierdut sarcina la o lună după ce a transmis că este însărcinată

Cuplul de îndrăgostiți a fost devastat de vestea sfâșietoare privind pierderea sarcinii. Cu toate acestea, cei doi sunt deciși să nu renunțe atât de ușor la visul de a-și mări familia. Sam îi este alături logodnicii sale în această perioadă grea și încearcă să o ajute să depășească momentul dificil pentru orice femeie.

Britney și Sam au ales să fie transparenți cu publicul din mediul online. Cei doi nu și-au putut ascunde tristețea atunci când au anunțat faptul că artista a pierdut sarcina. Soții și-au exprimat cele mai sincere gânduri printr-o postare emoționantă.

„Cu cea mai mare tristețe pe care o putem resimți trebuie să vă anunțăm că am pierdut un miracol de bebeluș la începutul sarcinii. Acest moment este devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm puțin mai mult până să fi anunțat”, a scris cântăreața pe Instagram.

Britney Spears a pierdut sarcina! Artista a postat un mesaj copleșitor
Social media

Ce a declarat logodnicul vedetei după aflarea veștii

Vestea devastatoare că soția sa a pierdut sarcina i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii vedetei. Aceasta nu a menționat care au fost cauzele care au dus la acest incident nefericit. Totuși, artista a încercat să rămână optimistă cu privire la viitor.

Sam a preluat mesajul postat de Britney și l-a distribuit pe contul său. În secțiunea de comentarii, logodnicul cântăreței și-a exprimat părerea cu privire la evenimentele întâmplate recent.

Bărbatul a susținut că el și Britney vor avea parte un miracol curând. Este dispus să o susțină neîncetat și o va ajuta să treacă peste această încercare. Acesta ar fi fost primul său copil alături de logodnica sa. Sam, care și-a arătat încântarea de a deveni tată încă de la început, a declarat de mai multe ori că amândoi sunt pregătiți să își întemeieze o familie numeroasă.