Brigitte Năstase este una dintre cele mai populare vedete din lumea mondenă din România. Aparițiile ei sunt mai mereu controversate, dat fiind faptul că este condiserată ca fiind diva cu cele mai multe operații estetice la purtător. Se pare că totul a început în timp ce era căsătorită cu fostul soț, nimeni altul decât Ilie Năstase. A apelat la medicul estetician din lipsă de încredere de sine și pentru faptul că simțea frustrare.

Brigitte Pastramă este o apariție wow oriunde ar merge. Fizicul său a stârnit multe controverse în rândul fanilor pentru că unii sunt de părere că diva a exagerat cu vizitele la medicul estetician. Se pare că Brigitte a cheltuit sume cu adevărat importante pentru a-și modifica trupul. Se pare că aceste lucruri o făceau să se simtă mai bine și mai frumoasă în pielea ei. Motivul pentru care a recurs la aceste proceduri a fost reprezentat de faptul că, în momentul în care era deja căsătorită cu Ilie Năstase, acesta mai avea o relație paralelă cu altcineva. Acest lucru a frustrat-o foarte mult pe Brigitte, iar de aceea a început să-și modifice întreg corpul după bunul plac.

Brigitte Pastramă, povestiri terifiante din timpul căsniciei cu Ilie Năstase

Brigitte, teroarea trăită în timpul căsătoriei cu Ilie Năstase

”Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie. De atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară. Era să îmi pierd viața.”, spunea Brigitte.

Se pare că traumele din căsătoria cu Ilie Năstase i-au adus foarte multă suferință și o lipsă foarte mare de încredere de sine. Acest lucru a determinat-o să abuzeze de operațiile estetice în speranța că femeia cu care Ilie Năstase o înșela va dispărea din peisaj în cele din urmă. Problemele de sănătate n-au ocolit-o nici de această dată, astfel că Brigitte s-a aflat la un pas chiar de a-și pierde viața. Suma investită în aspectul fizic este una destul de importantă. Începând cu prima operație estetică, aceasta având loc în anul 1997, și până în prezent, Brigitte ar fi scos din buzunar în jur de 30.000 de euro.