Cum merge relația dintre Brigitte și Florin Pastramă?

De ceva timp, Brigitte și Florin Pastramă formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui proiect de televiziune, s-au plăcut și ulterior s-au căsătorit. Deși adesea între cei doi există multe momente de tensiune, relația lor rezistă și fiecare luptă pentru asta. Cei doi au făcut mărturisiri surprinzătoare din viața de cuplu.

Invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune, Brigitte și Florin Pastramă au vorbit despre viața în doi și despre cum merg lucrurile în căsnicie. Bruneta a mărturisit că a învățat din greșelile trecutului și nu mai are de gând să renunțe așa ușor. Aceasta a spus că deși există neînțelegeri și certuri este determinată să lupte pentru mariajul său și pentru soțul său.

Mai mult, Brigitte Pastramă a apucat cale credinței și a reuși să îi insufle acest lucru și lui Florin Pastramă. În ciuda discuțiilor dese și ale scandalurilor, cei doi pare că se iubesc și vor rămâne împreună mult timp.

„De multe ori facem greșeli fără să ne dăm seama: nu am avut răbdare, am renunțat prea ușor. Am greșit în urmă cu cinci ani, când am suferit că am fost înșelată, și am crezut că pot face și eu la fel, trebuia să lupt mai mult, să mă rog mai mult. Acum sper să lupt mai mult ca să îl mențin pe soțul meu. Nu mai vreau să renunț, Dumnezeu mi-a dat o nouă șansă la familie. Au fost perioade mai grele și din cauza faptelor care nu au depins de mine, am avut probleme și de natură spirituală(…).”,

Cu Florin mă înțeleg foarte bine, el mă susține, ne susținem reciproc, nu mai suntem așa vulcanici. Noi ne-am ancorat foarte mult în rugăciune. Ne trezim, ne bem cafeaua, citim Biblia, cinci pagini, ne rugăm. Vrem să facem bine, să ajutăm persoane care au probleme, am terminat o lucrare dintr-asta și ne simțim foarte bine după ce terminăm o lucrare.”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Brigitte și Florin Pastramă sunt ca șoarecele și pisica, însă nimic nu îi desparte. Mărturisiri sincere despre relația celor doi.„Nu mai vreau să renunț…”
Instagram

Florin Pastramă, despre relația cu Brigitte

La rândul său, Florin Pastramă a declarat că relația merge foarte bine, în ciuda ciondănelilor inevitabile care mai apar. Acesta a dezvăluit că Brigitte l-a ajutat să se apropie mai mult de latura religioasă și a reușit să îi schimbe perspectiva, lucru pentru care îi este recunoscător.

„Vreau să vă mărturisesc ce am pe suflet: că acea Brigitte pe care o vedeți aici, acasă e total diferită. Nu credeam că o să ajung să mă pocăiesc, vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu că prin ea am ajuns la pocăință. S-a botezat și mama mea, jumătate din familia mea e pocăită. Dumnezeu m-a schimbat într-un an. Dacă ea nu avea vocea, nu eram omul de astăzi. Am primit Duhul Sfânt, sunt botezat penticostal.”, a declarat și Florin Pastramă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.