Brigitte și Florin Pastramă au intrat în atenția tuturor după ce s-a anunțat public că cei doi se vor despărți. Brigitte spunea despre Florin că, de la un timp, bărbatul devenise violent. Cei doi continuă să atragă atenția lumii prin mesajele pe care și le transmit în mediul online. Iată ce schimb de replici dure au avut astăzi. 

Brigitte face ce face și îl mai „înțeapă” din când în când, pe Florin Pastramă. Cum nici Florin nu poate să se abțină, acesta îi dă mai mereu replică Brigittei. Așadar, astăzi, cei doi au avut un schimb de replici acide.

social media

Mesaje acide în mediul online între Brigitte și Florin Pastramă

A mai trecut o zi și Brigitte tot nu a putut să se abțină să nu posteze un mesaj dur și subtil cu referire la încă soțul ei. Totuși, putem lua în considerare faptul că Brigitte nu l-a mai făcut „șarpe” pe acesta și nici nu-i ai aduce diverse acuzații. Brigitte a vrut să demonstreze prin mesajul său că persoanele rele vor fi, într-un final pedepsite.

Așadar, Brigitte a postat un mesaj prin care explică faptul că oamenii răi își arată adevărata față , cu toate că vor să o ascundă.

„Înfățișarea feței lor mărturisește împotriva lor, și, ca sodomiții, își dau pe față nelegiuirea, fără s-o ascundă. Vai de sufletul lor, căci își pregătesc rele”, este mesajul transmis de Brigitte.

Replica pe care Florin Pastramă i-a dat-o încă soției sale

Bineînțeles că Florin Pastramă nu a putut să stea cu mâinile în sân. Așadar, bărbatul i-a dat și el o replică pentru încă soția sa. Mai exact, dacă Brigitte i-a dat de înțeles că răutatea va fi plătită la un moment dat, el a venit cu o replică spunând că Dumnezeu va fi mereu alături de el și nu se teme de nimic.

„Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere și nu mă voi teme de nimic, căci Domnul Dumnezeul este tăria mea și pricina laudelor mele și El m-a mântuit.”, a fost replică lui Florin Pastramă.