Brigitte și Florin Pastramă intenționează să aducă pe lume un copil

Dacă în urmă cu o săptămână, Brigitte și Florin Pastramă anunțau că divorțează și că nu se mai poate face nimic pentru relația lor, se pare că acum lucrurile stau diferit. Nu numai că aceștia s-au împăcat, dar pare că au și planuri serioase de viitor. Cei doi își doresc să devină părinți.

Brgitte și Florin Pastramă au anunțat marea împăcare. Se pare că problemele din cuplu au dispărut, iar cei doi și-au regăsit drumul unul spre celălalt. Acum, aceștia se bucură de un nou început și vor să își construiască o familie împreună. Dragostea pare să fie mult mai puternică acum, cei doi spunând că nimic nu îi mai poate separa.

Mai mult, Brigitte și Florin Pastramă au planuri mari de viitor și își doresc să devină părinți. Bruneta a dezvăluit că s-a rugat mult pentru acest lucru, iar o viitoare sarcină ar face-o extrem de fericită.

„E prima oară când îmi doresc din suflet ca Domnul să ne binecuvânteze. Eu am crescut doi copii fără tată. Tatăl fiului meu a murit înainte să împlinească el doi ani. Am avut o încercare prin care a trebuit să îmi cresc fata singură, de la vârsta de 3 ani. Știu cât de greu este să îți crești doi copii singur. Știu cât de greu este să crească copiii fără să aibă un tată lângă ei.

L-am rugat pe Domnul Iisus, că dacă ar fi să îmi dea încă un copil, pentru că sunt destul de tânără și pot să facă încă un copil, să se întâmple în momentul în care voi putea să cresc acel copil împreună cu tatăl.”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit ego.ro.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți! După marea împăcare cei doi au planuri importante de viitor
Social media

Brigitte și-a dorit împăcarea

Deși în urmă cu puțin timp, Brigitte declara că nu mai există șanse de împăcare, acum a recunoscut că în sine sa spera. Aceasta a mărturisit că din prima zi a despărțirii, până la ultima s-a rugat ca Florin să revină acasă. Aceasta și-a dorit ca relația să funcționez din nou, iar rugăciunile i-au fost ascultate.

„Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și mai ales când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus. Astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu. Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată. Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii.

Eu am stat, m-am rugat timp de 4 săptămâni cu lacrimi. Cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus.”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.