Brigitte și Florin Pastramă s-au bucurat de o zi de relaxare împreună

În urmă cu doar câteva săptămâni Brigitte Pastramă a anunțat divorțul și spunea că nu vrea să mai audă niciodată de Florin Pastramă. Acum, lucrurile pare că au luat o altă întorsătură, iar cei doi s-au împăcat. Aceștia se pare că au mai dat încă o șansă poveștii lor de iubire și au revenit la sentimente mai bune. Cum petrec cei doi după marea împăcare?

Se pare că norii negrii s-au risipit pentru Brigitte și Florin Pastramă. Soarele a răsărit, din nou, pe strada lor. Chiar dacă, de curând, cei doi au anunțat divorțul, iar Brigitte spune că relația nu mai are nicio șansă, se pare că totul s-a rezolvat. Acum, Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat și pare că au uitat de toate problemele.

Mai mult, cei doi petrec tot mai mult timp împreună, semn că totul a fost șters cu buretele. Brigitte pare că a uitat supărările și s-a afișat alături de soțul ei, fapt ce atestă că mare împăcare a avut loc. Cei doi au avut parte de o zi de relaxare împreună, în jacuzzi, alături de familie și departe de gurile rele.

Brigitte și Florin Pastramă au dat uitării problemele. Cum petrec cei doi după marea împăcare
Instagram

Motivele pentru care Brigitte a vrut să încheia relația

Acum câteva săptămâni, Brigitte părea că s-a săturat de „haosul” pe care Florin Pastramă l-a adus în viața ei. Bruneta măturisea că fostul partener a implicat-o și a generat multe situații stânjenitoare, care i-au cauzat destul de mult. Așa că, Brigitte a decis să pună piciorul în prag și să spună „stop”. Astfel, a luat decizia să divorțeze și era gata să meargă până la capăt. Însă, se pare că Florin Pastramă a știut cum să o împace și de această dată.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine. Am decis să merg mai departe singură.”, declara Brigitte Pastramă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.