Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au format dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. În urmă cu patru ani, cei doi au divorțat, însă bruneta nu poate uita nici acum traumele prin care a trecut în timpul căsniciei cu fostul tenismen. 

Brigitte Sfăt a avut trei tumori la sân

Brigitte Sfăt și-a deschis sufletul la podcastul „Taclale”.Aceasta a explicat cum a aflat, la un moment dat, că are tumori la sân, iar fostul tenismen a crezut că îl minte în legătură cu starea ei de sănătate. Mai mult de atât, Brigitte a adăugat faptul că a avut mereu o relație tensionată cu Amalia, în timpul căsniciei cu Ilie Năstase.

Bruneta a mărturisit, fără rețineri, că diagnosticată cu trei tumori la sânul drept, în anul 2016. La vremea respectivă, ea a fost nevoită să meargă singură la Viena pentru mai multe investigații. Ilie Năstase nu a însoțit-o.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine. Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta.

Ea (n.r. Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a susținut Brigitte.

foto: captură video

A avut mult de suferit din cauza Amaliei Năstase

Totodată, Brigitte Sfăt a mărturisit că mariajul ei cu Ilie Năstase a avut mult de suferit din cauza Amaliei, fosta lui nevastă. Bruneta a spus că aceasta ar fi răspândit zvonul că Brigitte minte în legătură cu tumorile de la sân.

Până la urmă, m-am dus în Austria. Lui Ilie i se băga în cap că n-am nimic. Pe mine m-a ajutat foarte mult secretara domnului Țiriac, care a vorbit cu o doamnă care face o chimioterapie foarte bună pe chestia asta, la sân.

Vorbiseră, după ce mă operez, să mă duc să fac chimioterapie, undeva lângă Frankfurt. În septembrie, m-a programat domnul doctor la o biopsie, dar domnul de la biopsie mi-a zis să mă opereze direct, a mai povestit Brigitte, în podcastul Taclale.