Brigitte Sfăt este o femeie care a îndurat foarte multe lucruri de-a lungul timpului. De la căsnicii eșuate și până la închisoare, bruneta a trecut prin toate acum ceva vreme. Viața ei a fost plină de evenimente mai puțin fericite, însă , chiar și așa, în prezent este o femeie extrem de asumată, cu capul pe umeri și care privește cu recunoștință asupra evenimentelor nefericite prin care a trecut.

Brigitte Sfăt a reușit să capteze atenția publicului încă din anii în care are doar o puștoaică. În jurul vârstei de 20 de ani, bruneta era admirată pentru frumusețea ei, dar și pentru faptul că devenise soția unui om de afaceri important din țara noastră. În urmă cu 10 ani, soția lui Florin Pastramă a început o relație de iubire cu Octavian Sfăt. Căsnicia lor s-a finalizat în urma unui eveniment foarte trist, și anume decesul lui Octavian din cauza unui atac de cord.

Brigitte a rămas singură cu multă responsabilitate în propriile mâni, astfel că singura soluție care i-a rămas a fost să se descurce de una singură. La numai 23 de ani, vedeta a fost nevoită să administreze mai multe afaceri importante, dar și să se ocupe de creșterea unui copil de doar câțiva ani. Pe lângă afacerice care i-au rmas de la soțul său, bruneta a avut și mai multe datorii de acoperit.

Mai multe proprietăți de administrat au revenit în sarcina brunetei în urma decesului soțului său. Astfel că, în scurt timp, Brigitte a devenit o femeie independentă, descurcăreață și care a știut foarte bine să gestioneze rolul de femeie de afaceri cu rolul de proaspătă și tânără mămică.

Brigitte Sfăt a făcut pășcărie acum mai mulți ani! De ce a fost închisă

Care este motivul pentru care Brigitte a fost închisă?

După ce soțul său a murit, viața lui Brigitte s-a complicat destul de mult, luând o întorsătură dramatică la un moment dat. Bruneta a fost dusă după gratii vreme de trei ani, făcând parte dintr-un doasar penal în care era acuzată de complicitate în cazul tâlhăririi și lipsirii de libertate a unui manager de club.

Acei ani nu au fost deloc ușori, Brigitte fiind nevoită să suporte raiul greu din închisoare. Mai mult decât atât, și-a luat rolul de profesoară de aerobic, învățându-și colegele din închisoare să facă ceea ce ea știe cel mai bine.