Brigitte Pastramă pune la îndoială decizia de a divorța de Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au decis să pună capăt relației lor care a început în urmă cu trei ani. Se pare că certurile și volența domestică au determinat-o pe brunetă să ia decizia de a divorța. Chiar dacă a avut parte de o căsnicie tumultoasă, se pare că nici acum, după divorț, nu este împăcată pe deplin cu decizia luată.

De când a dat vestea în țară că urmează să devină femeie singură din nou, Brigitte a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Acolo postează defierite mesaje cu subînțeles pentru fostul ei soț. Dacă până acum a făcut-o „mascat”, de data aceasta a ales chiar să-și eticheteze fostul soț pe InstaStory, dar și pe fostul cumnat al ei, Relu Pastramă. Iată ce mesaj a postat Brigitte pe Instagarm cu puțin timp în urmă!

Brigitte trece printr-o perioadă dificilă

Brigitte trece prin momente foarte dificile. Se pare că duce o luptă între ceea ce își dorește cu adevărat și ceea ce crede că este rațional să facă. Tensiunea dintre cei doi și-a spus cuvântul în cele din urmă. În ciuda faptului că încă există sentimente de ambele părți, Brigitte a considerat că cel mai bine pentru liniștea sa este să spună adio lui Florin Pastramă și să meargă pe drumuri separate.

Faptul că în postare i-a etichetat pe fostul soț, dar și pe fostul său cumnat,  poate însemna că Brigitte se poate referi la o problemă de familie, care le creează disconfort în aceste momente.

„Cea mai grea luptă pe care o poți duce în viață este cea între ceea ce simți și ceea ce gândești...”, a scris Brigitte pe rețelele de socializare.

Brigitte, strigăt de ajutor pe Instagram! Vedeta suferă cumplit din cauza divorțului de Florin Pastramă „Cea mai grea luptă”
Instagram

Florin Pastramă, primele declarații după divorțil de Brigitte

Spre deosebire de fosta sa soție, Florin Pastramă a fost discret în ceea ce privește relația lor și a evitat să vorbească despre problemele care există între ei. În cadrul unei interviu recent, însă, bărbatul a declarat că va vorbi după ce lucrurile se vor mai așeza.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, potrivit click.ro.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.