Brigitte bătută de Florin Pastramă? După ce în presa au aparut imagini in care femeia parea ca este agresata de catre sotul ei, bruneta a oferit primele declaratii despre acest incident.

Cei de la cancan.ro au publicat cateva capturi socante de pe camerele de supraveghere in care Brigitte pare sa traiasca un cosmar. Femeia este agresata de sotul ei, din ce se vede, si se pune intr-un colt pentru a se feri.

Familia Pastramă pare sa aibă ghinion in ultima perioada. Detalii intime ies la iveala! Acestea sunt pe cale sa distruga imaginea de familie fericita pe care Florin si Brigitte o afiseaza. Sub anonimat, un apropiat al familiei a trimis la redactia cancan.ro imaginile care dovedesc cosmarul la care este supusa vedeta. Aceasta pare sa fie agresata de sotul ei, pana la interventia unui martor, care o salveaza.

După ce in urma cu o luna, Brigitte il acuza pe fiul ei ca a batut-o, acum situatia sta altfel. Un alt vinovat apare la orizont. Desi imaginile postate sunt unele destul de sugestive, doamna Pastramă neagă faptul ca ar fi fost agresata de catre sotul ei. Bruneta a dat o declaratie pentru click.ro in care a infirmat faptul ca ar fi fost victima violentei domestice.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte.

Brigitte, victima lui Florin Pastramă?

Potrivit imaginilor scapate in presa, se poate vedea ca Florin a inghesuit-o pe Brigitte in coltul unei camere. Acolo pareau sa aiba o cearta aprinsa. Nici femeia nu părea foarte calmă, imaginile înfățisăndu-i pe cei doi într-o discuție aprinsă. Posibil încercând să aplaneze conflictul, Brigitte s-a lăsat în genunchi, acoperindu-și urechile. Această înregistrare a apărut după ce marți, 14 iulie, o serie de fotografii cu scandalul dintre cei doi au ieșit la iveală. Imediat după ce imaginile au vuit în presă, Brigitte a oferit și primele declarații despre acele imagini.

`Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific.” – a declarat Brigitte Pastramă si pentru Spynews.