Vedeta a reușit să uimească pe toată lumea cu ultimele postări de pe Instagram

Brigitte Pastramă este acum o femeie singură, după ce a anunțat divorțul de cel care i-a fost alături în ultimii ani. Vedeta nu a dezvăluit motivele care au dus la această ruptură, însă a lăsat de înțeles că suferă enorm. Cu toate acestea, ea a făcut un gest cel puțin neașteptat, postând o serie de imagini în mediul online.

A publicat fotografia în care apare alături de Ilie Năstase

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în 2019, iar povestea lor de dragoste a început cu câteva luni înainte de marele eveniment. Înainte de această relație, Brigitte a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Mariajul lor a durat câțiva ani, timp în care cei doi au trăit momente unice împreună. În ultimii trei ani de căsnicie, lucrurile au început să fie din ce în ce mai tensionate între ei, astfel că, despărțirea a fost iminentă.

Brigitte nu a ascuns la vremea respectivă faptul că această ruptură a afectat-o mult. Nimeni nu se aștepta însă ca acum, după ce a anunțat despărțirea de Florin Pastramă să recurgă la o astfel de acțiune.

Bruneta a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Ilie Năstase. De altfel, a publicat și multe alte fotografii cu personalități pe care a reușit să le cunoască în perioada relației cu tenismenul. Printre acestea se numără Morgan Freeman, Roberto Cavalli, Mickey Rourke, Bill Muray sau Nadia Comăneci și Eva Longoria. La scurt timp după postare, poza cu Ilie Năstase a fost ștearsă de Brigitte de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Nostalgică după viața alături de Ilie?

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase s-au iubit vreme de 8 ani. Bruneta a avut ocazia ca datorită numelui fostului ei partener să se învârtă în cele mai înalte cercuri.Alături de Ilie, aceasta a călătorit enorm de mult, a participat la evenimente exclusiviste și a cunoscut oameni importanți.Cu siguranță mulți dintre internauți vor fi de părere că Brigitte este nostalgică după viața alături de Ilie, acesta fiind motivul postărilor de pe Instagram.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.