Brigitte Pastramă este unde din vedetele care de-a lungul timpului și-a făcut o serie de operații estetice. Oricum, nu mai e ceva uimitor faptul că toate vedetele apelează la intervenții de tot felul din simplul fapt că sunt nemulțumite de felul cum arată. Brigitte s-a transformat total pe parcursul timpului. Vedeta a călcat pragul medicului estetician de mai multe ori, întrucât a ajuns la 20 de operații estetice. 

Înainte de intervențiile estetice, Brigitte Pastramă a fost considerată de către un public larg, drept o femeie cu trăsături frumoase. Diva, însă, nu a fost mulțumită de înfățișarea ei, așa că a decis să apeleze la domeniul esteticii.

Briggite a fost influențată de bărbații din jurul ei să apeleze la operații estetice

Vedeta a mărturisit că din cauza criticilor foștilor iubiți, aceasta a fost determinată să apeleze la medicul estetician.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi!

Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele.
Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?” , a mărturisit Brigitte la „Xtra Night Show”.
Brigitte Pastramă și-a pus viața în pericol de dragul foștilor iubiți! Ce a făcut pentru aceștia. „Era să mor!”
social media

Ce intervenții estetice are fosta soție a lui Ilie Năstase

Până la vârsta de 44 de ani, Brigitte Pastramă are patru intervenții la implanturile mamare. Implantul de sprâncene și reconstrucția facială la nivelul feței, iar liposucția la abdomen și brațe au costat o avere. De asemenea, vedeta mai are o mărire de posterior prin grăsime naturală și acid hialuronic în buze. Toate acestea au costat-o pe divă peste 100.000 de euro.