Brigitte Pastramă nu are o relație prea bună cu fiul ei, se pare. Partenera de viață a lui Florin Pastramă a suferit un șoc în momentul în care a constatat că propriul fiu a distrus apartamentul pe care mama sa i l-a dăruit pentru a locui în el. Mobila, pereții și multe alte lucruri au fost distruse, iar Brigitte și-a ieșit din minți când a văzut cum a ajuns un loc în care a investit zeci de mii de euro.

Până la declanșarea unui scandal de proporții nu a fost decât un pas. Brigitte Pastramă a răbufnit și nu s-a putut abține să nu-ți verse toți nervii pe fiul său din cauza neglijenței sale.

Brigitte Pastramă și-a găsit apartamentul distrus de propriul fiul

Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase a investit o sumă substanțială într-o locuință, însă se pare că acest lucru nu a constat deloc pentru fiul pe nume Roby. După doar câteva luni în care acesta a locuit în acest apartament, starea locuinței nu mai era deloc ca în care Brigitte l-a lăsat.
În cadrul emisiunii în care fanii au ocazia să vadă cum arată viața lui Brigitte, soția lui Pastramă a arătat țării întregi starea deplorabilă în care a ajuns apartamentul său în care a investit zeci de mii de euro.

Brigitte Pastramă și-a găsit apartamentul distrus de propriul fiu! Bruneta nu are de ând să-și ierte fiul: „Și-a bătut joc de mine” / FOTO
cancan.ro

„Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro. A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a spus Brigitte.

„Nu mă așteptam să îmi facă așa ceva și să fie atât de lipsit de respect. I-am dat apartamentul de la etajul 1, apoi i-am dat restaurantul unde am băgat toți banii. Eu am investit în acel restaurant peste 70.000 de euro. Nu o să-l iert prea curând, chiar dacă e copilul meu”, a mai spus bruneta.