Vedeta trăiește pe picior mare și are parte de toată atenția partenerului ei

Brigitte Pastramă se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Fosta parteneră a lui Ilie Năstase are o viață fără griji și nu își refuză nici o plăcere ce implică mari costuri financiare. Pe lângă acest aspect, vedeta este răsfățată din plin de soțul ei, Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă a primit un cadou generos de Sfântul Nicolae

Vedetele au avut parte de cadouri scumpe din partea lui Moș Nicolae. Cele mai multe dintre acestea au primit piese vestimentare, încălțăminte sau accesorii de lux. Brigitte Pastramă s-a numărat printre acestea. Vedeta a  primit de la soțul ei cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae o pereche de ghete Louis Vuitton.

Extrem de încântată de gestul partenerului ei, vedeta a publicat în mediul online imaginile cu darul generos.

Social media

O astfel de pereche de încălțări ajunge la 1000 de euro. De aici, reiese clar că Florin Pastramă nu se uită la bani când vine vorba de partenera lui de viață.

Brigitte este o mare împătimită a brandurilor de lux. Vedeta arunca zeci de mii de euro de haine și accesorii de lux. De altfel, aceasta are o colecție de genți Hermes Birkin, considerate cele mai scumpe din lume.

Vedeta și-a cumpărat casă în Dubai

Brigitte Pastramă a reușit să își îndeplinească toate visele legate de avere. După ce a devenit proprietara unei vile din Pipera, vedeta și-a dorit să urce și mai sus pe treapta banilor. Astfel, Brigitte a tras toate sforile pentru a-și achiziționa casa visurilor în Dubai.

Din nefericire, nu a fost atât de ușor să ajungă în acest punct. Brigitte a luat inițial o țeapă de zile mari atunci când a ales o altă locuință în cartierul de lux din Dubai. Vedeta a aflat că prețul locuinței respective a fost cu mult mărit chiar după ce a apucat să dea un avans.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.