Brigitte și Florin Pastramă trec printr-o situație destul de dificilă din cauză că nu mai au apă caldă și căldură de trei zile. Centrala li s-a stricat, iar bruneta tună și fulgeră, spunând că soțul său nu este în dea ajuns de bărbat astfel încât să rezolve situația total neplăcută.

Cei doi soți au de îndurat temperaturi cu minus după ce centrala li s-a stricat. Brigitte este cu o falcă în cer și cu una în pământ pentru că nu se mai poate simți confortabil în propria locuință. Pe lângă apul că în casă sunt temperaturi reu de suportat, vedeta nu și-a făcut duș de când s-a stricat centrala.

Disperată și supărată la culme din cauza acestei situații, a făcut tot posibilul să găsească o soluție care să le rezolve problema cu care se confruntă, În zadar, însă, pentru că toate încercările de până acum s-au dovedit a fi fără rezultat.

Brigitte Sfăt tună și fulgeră

Odată cu stricarea centralei, s-a dus pe apa sâmbetei și buna dispoziție a lui Brigitte. După ce a apelat la un instalator pentru a le rezolva problema, Brigitte a avut parte de o nouă surpriză total neplăcută. Acesta a cerut banii înainte să înceapă lucrearea pe motiv că îi sunt necesare materiale în plus, astfel că ulterior a plecat și nu s-a mai întors pentru a-și onora promisiunea pe care a făcut-o.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încîlzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se paote repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”,a explicat Brigitte, deranjată că nu mai paote avea parte de ritualul ei de relaxare din ficare dimineață și seară, și anume o baie fierbinte care o făcea să uite de probleme, chair și pentru puțin timp.

Brigitte Pastramă își critică soțul

În lipsa de soluții, Brigitte a încercat să găseasc alternative care să îi servească pentru nevoile de bază, adică să-și spele podoaba capilară de data aceasta.

Brigitte Pastramă, foc și pară pe soțul său: ”Eu am nevoie de un bărbat adevărat, Florin nu știe să facă nimic”

Dacă pentru Brigitte lucrurile stau destul de prost, Florin Pastramă este într-o cu totul altă situație. Acesta nu a mai stat pe gânduri și s-a dus la mama lui pentru a scăpa de problema lipsei dușului de trei zile. Ulterior, Brigitte și-a exprimat din nou starea de supărare menționând că ea își dorește lângă ea un bărbat adevărat, care să rezolve problema.

„Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bîrbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a spus și Florin, la Antena Stars.