Brigitte Pastramă și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele actualului său soț, Florin Pastramă. În timpul căsniciei cu Ilie Năstase, chiar dacă a fost una în care a avut foarte mult de suferit din cauza aventurilor fostului său soț, a trăit o viață lipsită de orice fel de grijă care puteau să apară din cauza banilor. Acum lucrurile stau puțin diferit față de viața cu care era obișnuită bruneta. A devenit o femeie de casă și nu ezită să-și ia în serios rolul de gospodină și să gătească.

Brigitte Pastramă este împlinită acum în plan personal. Are un soț care o iubește necondiționat, însă acest lucru nu înseamnă că gelozia lipsește cu desăvârșire dintre ei. Din contră, în cuplul lor, se pare, gelozia este direct proporțională cu iubirea, astfel că episoadele mai tensionate între ei sunt la ordinea zilei. La fel de repede precum se aprind scânteile, pe atât de repede se și sting, să nu uităm că tachinările fac parte din viața lor de cuplu din prea multă iubire, așa cum chiar Brigitte a menționat la un moment dat.

Încântată până peste cap de faptul că mai sunt câteva zile până la sărbătorile pascale, deja a început pregătirile pentru această zi sfântă. Bucătărește de zor și nu se lasă până ce totul nu este pus la punct și arată ca la carte, însă acest lucru nu înseamnă că nu-și aduce aminte cu melancolie de vremurile în care nu avea atribuții de felul acesta și totul îi era adus pe tavă.

Brigitte Pastramă duce dorul vremurilor în care era căsătorită cu Ilie Năstase și era tratată ca o prințesă: ”Comandam de la cel mai scump și de fițe local”

 

Brigitte Pastramă, amintiri din fosta căsnicie cu Ilie Năstase

Brigitte, în timp ce se pregătea să prepare prima ei plăcintă din ultimii 11 ani, a adus în discuție și motivul pentru care nu s-a ocupat mai deloc cu bucătărit în ultimul deceniu. Se pare că Ilie Năstase avea foarte mare grijă de brunetă și nu își dorea să o supună la niciun efort, nici măcar în bucătărie, astfel că pe vremea aceea comandau cele mai bune mâncăruri de la cele mai alese cofetării.

”N-am mai făcu plăcintă de 11 ani și so să vă și argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump și cel mai de fițe laborator prăjituri, cozonac, plăcintă. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac și cozonac și plăcintă”, a spus Brigitte Pastramă.