Brigitte Pastramă a fost căsătorită cu Ilie Năstase vreme de aproximativ un deceniu. Viața ei nu a fost lipsită de perpeții, căci marele tenismen a avut grijă, se pare, să o țină ”în priză” pe fosta sa soție chiar și în cele mai grele momente din viața sa. În timp ce bruneta se afla pe patul de spital, Ilie Năstase petrecea clipe intime alături de o altă femeie. Cum a reacționat Brigitte la aflarea unor asemenea vești?

Brigitte și Ilie Năstase și-au spus adio în în urmă cu aroxiamtiv trei ani de zile, fiid un moment extrem de tensionat, având în vedere evenimentele deloc plăcute pe care le-au trăit înainte de divorțul oficial. Divorțul s-a încheiat destul de repede, semn că cei doi nu au mai avut niciun dubiu în ceea ce privește relația lor, fiind hotărâți să rupă definitiv căsnicia și să-și refacă viețile.

Iată că a venit vremea, în sfârșit, ca Brigitte să vorbească despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei de până acum, respectiv cele legate de infidelitățile fostului său soț, Ilie Năstase. Bruneta recunoaște faptul că nu i-a fost deloc ușor și că a fost nevoită să facă mai multe compromisuri în toată acea perioadă.

Brigitte Pastramă, totul despre infidelitățile fostului soț

Cum celebritatea are un preț, iată că nici Brigitte nu a plătit deloc ieftin pentru el. Se pare că Brigitte a devenit celebră în urma unul scandal monstru ce s-a declanșat din cauza faptului că Ilie Năstase a petrecut o momente fierbinți alături de o altă femeie.

Toate acestea s-au întâmplat atunci când Brigitte se afla într-o situție foarte dificilă, mai exact într-un spital din afara țării, mai exact în Austria. În aceste clipe de cumpănă pentru divă, Ilie Năstase se afla în țară, însă nici el nu pierdea vremea deloc, căci a fost surprins ieșind din locuința unei femei fără să aibă vreo remușcare că soția sa are probleme serioase de sănătate.

Brigitte Pastramă, despre infidelitățile lui Ilie Năstase. Fostul soț o înșela la tot pasul: ”A umblat cu trei femei”

Ulterior, Brigitte nu a lăsat deloc lucrurile așa, ci a înfruntat problema față în față.

”Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro, dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a spus Brigiite Pastramă în emisiunea sa de la Antena Stars.

”O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin, i-a și recunoscut lui Florin și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat”, a mai adăugat bruneta în emisiunea ”Brigite&Pastramă.