Brigitte Pastramă fostă Năstase poate concura oricând cu celelalte vedete care au apelat la chirurgia estetică de la noi. Chiar dacă are o vârstă respectabilă bruneta reușește să își mențină o imagine care atrage multă invidie din partea femeilor.

Chiar dacă unele intervenții i-au adus vedetei un plus de frumusețe, în ultima perioadă Brigitte a exagerat destul de mult cu schimbările.

De nenumărate ori ea a devenit ținta criticilor dure ale internauților cu privire la aceste schimbări pentru care optează. Fără să țină cont de nimeni și nimic fosta doamnă Năstase vizitează periodic esteticianul. Recent ea a optat pentru un specialist din străinătate care i-a realizat printr-o tehnică destul de rar întâlnită la noi un efect de lifting facial.

Nu mai seamănă cu vechea Brigitte

Zilele trecute Brigitte și-a pus fanii în temă cu noua ei intervenție de la nivelul feței. Bruneta a apelat la serviciile medicale ale unui medic din străinătate care s-a specializat pe tehnicile de reîntinerire în Turcia. Brigitte a optat pentru mult dorita de către toate divele a imaginii de „fox eye”/ochi alungiți de vulpe.

Brigitte Pastramă desfigurată de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate fără machiaj

Deși această procedură este una destul de simplă presupunând injectarea de botox în câteva puncte cheie din zona ochilor și a frunții, rezultatul final este de-a dreptul magic. Cele care apelează la astfel de operații se transformă total.

În cazul fostei soții a lui Ilie Năstase, procedura a fost una reușită, dar a ajuns să o transforme foarte mult.

Brigitte Pastramă desfigurată de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate fără machiaj / FOTO

Peste 20 de operații estetice la activ

Brigitte Pastramă a fost considerată mereu o femeie extrem de frumoasă cu trăsături deosebite. În tinerețe vedeta a câștigat mai multe titluri de miss datorită cărora a devenit celebră în orașul ei natal, Timișoara.

Cu timpul vedeta a devenit nemulțumită de imaginea ei și a început să viziteze tot mai des cabinetul esteticianului.

Astfel, atât la nivelul feței cât și al întregului corp Brigitte a reușit să strângă o cifră impresionantă de intervenții.

Numai în cursul acestui an, fosta doamnă Năstase a plătit câteva mii de euro bune pentru câteva operații realizate la o celebră clinică din Turcia.

Brigitte Pastramă desfigurată de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate fără machiaj / FOTO

Brigitte și-a mărit fundul și și-a sculptat talia, are implanturi mamare, iar la nivelul feței șirul intervențiilor este de asemenea impresionant. De la buze, la pomeți sau forma ochilor și a sprâncenelor, toate au fost modelate cu dibăcie de medici.

Aceste schimbări i-au atras brunetei de multe ori răutățile oamenilor mai ales în mediul online. Brigitte a fost pusă la zid pentru modul în care a ales să se transforme însă nu a răspuns niciodată acestor răutăți.