Partenera de viață a lui Florin Pastramă și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție din mediul online

 

Brigitte Pastramă a trecut printr-o transformare fizică semnificativă. Vedeta se plângea în trecut că are câteva kilograme în plus de care vrea să scape cu orice preț. Mai mult, nemulțumită de această situație, Brigitte le-a dăruit fanelor ei numeroase piese vestimentare care i-au rămas mici. Acum vedeta a reușit să ajungă la dimensiunile pe care și le-a dorit.

A trecut printr-o operație dificilă

Pierderea în greutate în ceea ce o privește pe soția lui Florin Pastramă a survenit după un impas greu. Brigitte a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă. Momentul a coincis exact cu perioada în care ea și partenerul ei erau pe punctul de a divorța.

Astfel că, acesta nu i-a fost alături vedetei atunci când se afla pe patul de spital. Brigitte nu a vrut să dea detalii publice despre intervenția suferită. Deși a fost singură în spital, a precizat că a depășit clipele respective doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Se pare că în urma operației respective, vedeta a reușit să slăbească mult. Astfel, aceasta nu ratează acum ocazia de a se afișa în costum de baie. Recent, Brigitte a făcut o postare pe Instagram, de la malul mării. În imagine, soția lui Florin Pastramă pare îngrijorător de slabă.

Sursa foto: Instagram

Răsfățată de soțul ei după împăcare

Deși susțineau sus și tare că vor divorța, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Dimpotrivă, împăcarea dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost una siropoasă! Vedeta a primit câteva cadouri de lux din partea partenerului ei.

Mai exact, aceasta a devenit proprietara unui bolid de lux nou nouț. Totodată, Brigitte a primit în dar și trei perechi de pantofi de la un anumit brand celebru. Toate acestea i-ar fi făcut o gaură impresionantă în buget partenerului ei.

Astfel, după un scandal uriaș cu acuzații de agresiune, totul pare acum roz în viața celor doi.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.