Show-ul „Brigitte & Pastramă” s-a finalizat la sfârșitul anului 2021, motiv pentru care fanii și-au pus tot felul de întrebări legate de motivul pentru care programul a fost scos din grilă. Unii dintre ei au afirmat că cei doi soți au încetat să mai apară pe micile ecrane din cauza faptului că emisiunea cu ei nu avea audiență. Se pare că nu acesta este motivul adevărat, așa că Brigitte a declarat, în cadrul unui interviu, care este realul motiv pentru care au decis să nu mai prelungească contractul.

Dacă până acum fanii celor doi i-au putut vedea pe micile ecrane fix așa cum sunt ei, cu bune și rele, iată că începând cu anul 2022 lucrurile s-au schimbat, pentru că seria episoadelor din viața lui Brigitte și a lui Florin Pastramă a ajuns la final.

Brigitte, motivul pentru care nu mai apare pe micile ecrane

Zvonurile care au tot circulat susțineau că rating-ul deloc mulțumitor ar fi dus la încetarea filmărilor. În realitate, însă, lucrurile nu stau deloc așa. Se pare că decizia a fost luată strict de Brigitte și partenerul său de viață care, din cauza unor probleme financiare, au decis să pună stop filmărilor.

„Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim. Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020. Pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg. Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract.
Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate. Noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm. Nu am fost scoși din grilă!”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.

Brigitte, adevăratul motiv pentru care show-ul lor nu mai există la TV: „S-au întâmplat niște lucruri care nu mi-au plăcut!”
social media

Brigitte Pastramă a pus punct cu proiectul

Brigitte Pastramă nu se oprește aici cu dezvăluirile. Bruneta a recunoscut faptul că oboseala era foarte mare, iar efortul pe care îl depunea nu se afla în echilibru cu banii cu care rămâneau de pe urma acestui proiect. Din cauza unor probleme financiare pe care soțul său le are, Brigitte a decis că cea mai bună soluție este să se oprească filmările și să nu mai prelungească durata contractului.

„A fost destul de obositor, iar reality acesta implica toată familia. Se filma la mine acasă, la business-urile mele. Pe lângă asta, și din punct de vedere material, din cauza problemelor pe care le are Florin. Banii pe care-i primea el erau luați de un birou de executori judecătorești și rămâneau foarte puțini bani.

Dar am muncit foarte mult, nu e vina lor, pentru că ei plăteau, dar banii nu ajungeau la sursă și atunci am căzut de acord cu trustul să continuăm cât este contractul și atât”, a mai adăugat Brigitte.