Brian Chesky a mai adăugat că anterior, oamenii au călătorit pentru muncă și s-au distrat pe un ecran. Acum lucrurile sunt pe cale să inverseze.

CEO Airbnb, care are un model de afaceri ce se bazează pe dorința oamenilor de explorare, are câteva predicții îndrăznețe. El a vorbit despre cum vor arăta călătoriile de îndată ce situația își va reveni și oamenii se vor simți mai liberi să se aventureze din nou în lume.

În primul rând, când vine vorba de călătoriile din timpul liber, Brian Chesky a spus că oamenii vor începe probabil să rezerve călătorii mai accesibile, care sunt mai aproape de casă. Dacă șomajul va crește, o călătorie în străinătate va fi probabil scoasă din ecuație de mulți.

Călătorind pentru distracție, nu pentru muncă

Brian Chesky a spus că, în viitor, călătoriile de afaceri ar putea arăta mult mai diferit.

„Cred că vedem că putem face multe prin videoconferințe și asta va avea un impact mare asupra cât de des călătoresc oamenii pentru muncă”, a spus Chesky.

Gândurile lui Chesky  au fost împărtășite și de câțiva alți oameni de afaceri care au vorbit cu Business Insider. Mulți au spus că vor fi mai selectivi atunci când programează călătorii de afaceri în viitor.

„Obișnuiam să facem multe călătorii pentru muncă și apoi ne distram pe ecrane. Acest lucru se va inversa”, a spus Chesky. „Cred că vom lucra mai mult pe ecrane și ne vom distra în lumea reală.”

Mulți oameni care urmăresc industria călătoriilor au prezis că vacanțele vor reveni la fel cum erau înainte de apariția călătoriilor de afaceri. Excursiile cu mașina, în special, ar putea avea o reînviere.

Brian Chesky: Oamenii vor alege unde – și cum – vor să trăiască

CEO-ul este în opoziție directă cu ideea că mai multe persoane vor dori să călătorească local. El spune că ar putea exista o creștere a oamenilor care aleg să trăiască ca nomazi digitali.

Oamenii care aleg să lucreze de la distanță în timp ce călătoresc era deja o tendință în creștere.Unii au susținut că ce s-a întâmplat a exacerbat problemele comune în orașe. Ceea ce va duce la un exod în masă din centrele urbane mari.

,,Mulți oameni își dau seama că nu trebuie să fie legați de un oraș. Așa că veți vedea mai multe persoane care vor alege să trăiască în întreaga lume, petrecând câteva luni în diferite locuri „, a spus Brian Chesky.

Și CEO -ul Eventbrite, Julia Hartz, a subliniat că gripa spaniolă din 1918 a fost urmată de o perioadă de conexiune umană reînnoită în anii XX.

„Ne vom întoarce împreună prin adunări vii, așa cum am făcut în urma gripei spaniole”, a spus Hartz.

Brian Chesky este încrezător că oamenii vor dori să călătorească în viitor.

,,Călătoria poate fi în pauză, dar va reveni.”

Sursa: Businessinsider.com