Momente de groază într-un local de lux din Mamaia. Un bărbat a fost înjunghiat de un cunoscut interlop din Brăila. Substanțial.ro are prima fotografie cu Dan Soare, care se pare că între timp a părăsit țara.

Primele imagini cu atacatorul din Mamaia, care a înjunghiat un bărbat în spate

Bătaie ca-n filme într-un local de lux. Un bărbat a fost înjunghiat în spate de un altul, care se pare că este un cunoscut interlop din Brăila. Totul ar fi pornit de la un simplu loc de parcare, iar ulterior a escaladat și se putea ajunge la o tragedie.

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se observă că cei doi se aleargă, iar, la un moment dat, unul dintre ei încearcă să se apere cu recuzita din dotarea localului.

Victima, un bărbat de 59 de ani, ar fi fost agresat de Dan Soare, un cunoscut interlop din Brăila. A fost înjunghiat în spate și a ajuns în stare gravă la spital. Medicii au transmis că starea lui este stabilă și este în afara oricărui pericol.

Dan Soare a părăsit România după conflict

Doar că cunoscuții lui Dan Soare îi sar în apărare. Aceștia spun că i se face o nedreptate interlopului, și că, de fapt, ar fi fost legitimă apărare. Și că el nu a făcut decât să se apere când a fost atacat, mai ales că era însoțit de partenera sa.

În plus, Soare nu ar mai fi în România în acest moment. Cunoscuții spun că a părăsit țara „ca să-și rezolve problemele”. Și că la mijloc ar fi un joc politic, ca interlopul să fie dat exemplu că justiția din țara noastră își face treaba.

De asemenea, cei care au dat filmările presei sunt acuzați că nu au dezvăluit totul. Se pare că cei doi s-ar fi certat înainte și că, culmea, se și cunoșteau.