Sfârșit tragic pentru o femeie din Argeș, care a sfârșit ucisă de inundații. A fost scoasă din apă și dusă la spital, dar medicii nu au mai putut fi salvată.

O femeie din Argeș, ucisă de inundațiile devastatoare de azi. A fost luată de ape

Au fost necesare doar câteva zeci de minute de furtună ca în mai multe județe din țară să se dezlănțuiască o catastrofă. Mai multe județe din sudul și vestul țării au fost sub Cod Roșu de inundații. Străzile s-au transformat în pârâuri, iar apele au luat tot ce le-a stat în cale.

O femeie în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul după ce era să se înece. Și-a pierdut echilibrul, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, iar mai apoi a fost luată de valuri. A fost scoasă din apă de ceilalți vecini, care au acționat în timp record ca s-o salveze.

La scurt timp au ajuns și echipajele de urgență, care i-au acordat primul-ajutor. Au găsit-o în stop respirator și au reușit să o stabilizeze. Mai apoi a fost transportată la spital, unde medicii s-au luptat să îi salveze viața.

Eforturile lor au fost însă în zadar. Femeia a decedat chiar sub ochii doctorilor. Inima ei si plămânii au cedat din cauza cantității mari de apă pe care a înghițit-o.

O familie cu doi copii, la un pas de tragedie în Vâlcea

Inundații groaznice au fost și în județul Vâlcea. Apele au distrus gospodăriile și beciuriule oamenilor, iar valurile au lăsat o familie captivă în propria mașină.

Cei doi adulți, însoțiți de cei doi copii ai lor, au rămas prinși în apă și au cerut disperați ajutorul salvatorilor. Mai multe echipe au intervenit ca să-i scoată în siguranță din apă. Din fericire, pompierii au ajuns la timp și i-au dus în siguranță pe cei 4.