Ultima oră! Un medic celebru din București a căzut de la etaj. Medicii care au sosit la fața locului nu au putut să îl salveze.

Poliția Capitalei a anunțat, joi, că un bărbat de 34 de ani, din Capitală, a căzut de la etaj. Conform surselor citate de Antena 3, ar fi vorba despre medicul chirurg Radu Mirică.  

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2. 

Ar fi vorba despre medicul chirurg Radu Mirică

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției”, anunță polițiștii.  

În ciuda eforturilor cadrelor medicale sosite la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Cercetările au fost preluate de parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din poliția capitalei, pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.  

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Institutul național de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.  

Știre în curs de actualizare

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.