Problemele se țin lanț de Alex Bodi! Afaceristul se află în aceste momente în fața instanței din Craiova.

Alex Bodi a intrat în vizorul oamenilor legii acum ceva timp, de pe vremea când forma o relație cu rusoaica Daria Radionova. De atunci, drumurile spre tribunal parcă nu se mai termină pentru fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi se află în judecată

Alex Bodi așteaptă hotărârea instanțelor judecătorești în legătură cu contestația făcută de procurori după ce i s-a interzis afaceristului să mai vorbească cu Iulia Sălăgean, femeia cu care o fetiță. Circumstanțele în care se află nu îi permit lui Alex Bodi să ofere prea multe detalii despre cazul său și nici să mai vorbească cu mama copilului său.

Este o situație dificilă, pentru că cei doi ar trebui să păstreze permanent legătură și să discute despre fetița pe care o au împreună, lucru care acum nu mai este posibil.

Pentru moment, lucrurile nu s-au schimbat, însă în mod cert Alex Bodi va oferi informații despre această problemă imediat cum va ieși din sala de judecată.

social media

Alex Bodi și-a înșelat din nou iubita

După mai multe despărțiri și împăcări, Daria Radionova și Alex Bodi au decis să-și mai dea o șansă. Se pare că nici de această dată nu au reușit să după relația la un anumit nivel. Afaceristul și-a înșelat din nou iubita cu Ema Uta. Cei doi au plecat într-o vacanță de lux în Bahamas în mare secret, însă totul s-a aflat ulterior.

„Uite, din păcate, am făcut algeri greșite în trecut deoarece credeam că oamenii se schimbă… Am dat de multe ori a doua șansă când nu ar fi trebuit să fac asta. E bine că trăim și învățăm. Nu împărtășesc multe despre viaț mea privată, dar dacă aș face-o atunci ați înțelege totul. Nu voi tolera niciodată lipsa de respect și neloialitatea. Sunt o persoană cu o inimă bună, grijulie, loială, deaoarece așa m-a crezut mama, iar eu aștept același lucru în schimb de la partenerul meu, dacă nu înțelege…pleacă și mergi mai departe”, a spus Daria Radionova la un moment dat.