Florin Salam testat pozitiv cu COVID-19

Familia lui Florin Salam este în alertă. Noaptea trecută, celebrul manelist a ajuns la spital, după ce a acuzat probleme respiratorii. Acesta a fost internat, testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. Se pare că starea artistului este una destul de gravă, iar medicii fac eforturi pentru a-l ajuta. Manelistul a fost trecut pe oxigen.

În noaptea de miercuri spre joi, Florin Salam a ajuns de urgență la spital. Se pare că artistul a acuzat probleme respiratorii, iar când situația s-a agravat a cerut ajutorul medicilor. Celebrul manelist a fost internat și testat, iar mai apoi confirmat pozitiv cu COVID-19. Cea care a data alarma a fost Roxana Dobre, soția acestuia. L-a însoțit la spital și le-a spus medicilor cum manelistului i s-a făcut rău și tot ce s-a întâmplat.

În prezent, Florin Salam se află internat la un spital de boli infecțioase din Capitală. Medicii îi asigură tratamentul, iar pentru că problemele respiratorii par să fie destul de grave, acesta a fost trecut deja pe oxigen. Întreaga familiei a artistului este speriată, mai ales că în urmă cu ceva timp Nelu Stoian, fratele manelistului, a fost răpus de virusul SARS-CoV-2.

Breaking News! Florin Salam, în stare gravă la spital! Manelistul a fost testat pozitiv Covid-19
Social media

Familia lui Florin Salam, bântuită de COVID-19

Nu este pentru prima dată când Florin Salam se confruntă cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a mai fost infectat și în urmă cu un an. Și atunci manelistul a ajuns la spital, însă situația nu a fost una foarte gravă.

De asemenea, Nelu Stoian, fratele manelistului, a murit la doar 45 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta s-a luptat două luni cu virus, fiind internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Din păcate lupta a fost pierdută.

„Oricum, ştie toată lumea despre fratele meu. Cuvintele mele sunt prea mici să spun cât de mult îl iubesc, sau că îmi e dor de el. Asta e. Poate aşa i-a fost soarta şi lui şi mie. Să păţim ceea ce am păţit. Dar dacă e acolo Sus la Dumnezeu, mă ajuta mai mult şi cândva, ne vom reîntâlni cu toţii, Acolo.”, declara Florin Salam, după teribilul eveniment.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.