Polițiștii din capitală trebuie să elucideze un adevărat mister, după ce un trup neînsuflețit a fost descoperit în subsolul inundat al unei clădiri abandonate. Mai mulți muncitori au găsit cadavrul și au alertat autoritățile.

Cadavru misterios, descoperit într-o clădire abandonată în București

Descoperirea macabră a fost făcută luni, 25 septembrie, în Sectorul 2 din București. Cadavrul se afla în subsolul inundat al unei clădiri abandonate. Acolo au intervenit mai mulți muncitori care veniseră să se ocupe de apă, dar aceștia nu au putut să-și ducă treaba la bun sfârșit.

Au rămas îngroziți când au descoperit că în subsolul respectiv era ascuns un cadavru. Nu au stat pe gânduri și au pus imediat mâna pe telefon, apelând numărul unic de urgență 112.

La fața locului au intervenit agenți de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. De asemenea, au fost mobilizați și salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ce au descoperit oamenii legii despre cadavrul abandonat

Salvatorii nu au putut decât să constate ceea ce muncitorii au transmis dispecerului la telefon. Este vorba despre un cadavru în stare avansată de putrefacție.

Misiunea oamenilor legii este acum să descopere identitatea celui care și-a pierdut viața și a fost abandonat în demisolul respectiv. Din cauza stării în care este trupul neînsuflețit, a fost imposibil să determine dacă este vorba despre o femeie sau despre un bărbat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Ancheta va stabili cu exactitate circumstanțele în care persoana respectivă și-a pierdut viața, dar și dacă cineva se găsește vinovat de decesul acesteia.

Corpul a fost preluat și dus mai departe pentru o expertiză de specialitate, care va determina mai multe detalii despre identitatea persoanei decedate. Pentru moment, oamenii legii nu au nicio pistă dacă este vorba despre un eveniment nefericit sau o crimă cu sânge rece.