Pasionații de tehnologie din toată lumea au fost marți, 12 septembrie cu ochii pe Apple. Gigantul în domeniul tehnologiei, cunoscut în special pentru telefoane, a lansat mult așteptatul model Iphone 15.

Apple a lansat Iphone 15: cum arată telefonul mult așteptat de toată lumea

Apple a reușit în ultimii 10 ani să-și construiască un adevărat imperiu. Pasionații de tehnologie vânează an de an cele mai noi modele de telefoane lansate de compania americană. Mulți plătesc sume impresionante ca să fie primii care pun mâna pe noile modele.

Și după cum se întâmplă în fiecare an, în luna septembrie, Apple și-a prezentat marți, 12 septembrie, publicului, noile modele de dispozitive. Cel mai așteptat a fost Iphone 15, care a fost anunțat că va avea încărcare Type C, după cum prevăd noile norme europene.

Așteptarea nu a fost în zadar. În cadrul unui eveniment fastuos, prezentat pe platforma oficială Apple, compania și-a prezentat publicului modelele pe care le-a perfecționat în ultimul an.

Iphone 15 este, într-adevăr o încântare pentru public. Modelul PRO oferă un cadru din titanium și rame mai înguste în jurul ecranului. De asemenea, și culorile sunt cele mult așteptate. Apple oferă mai multe culori de tip pastel: roz, galben, verde, albastru, negru.

Promisiunea companiei a fost ca noul model iPhone va veni cu mai multe îmbunătăţiri menite să uşureze experienţa utilizatorilor. Seria 15 a acestei mărci celebre vine cu 4 modele mult așteptate, după cum ne-am obișnuit.

O altă nouătate este faptul că modelele iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, cele mai ieftine modele ale seriei, au primit funcţionalitatea Dynamic Island, care anul trecut a fost rezervată modelelor Pro.

Însă nici utilizatorii de Apple care au de gând să rămână la actualele lor telefoane nu vor fi dezamăgiți. Compania va pune la dispoziția modelelor compatibile noile versiune ale sistemelor sale de operare, de la iOS 17 la macOS Sonoma.