„Bravo, ai stil! Celebrities” este un sezon plin de surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Gala de sâmbătă nu a fost una eliminatorie, dar Mădălina Pamfile a părăsit competiția din cauza unor probleme de sănătate. Săptămâna aceasta, în locul ei va intra o altă celebritate care îi va convinge pe jurați că are stil.

Amna intră în ringul de la„Bravo, ai stil! Celebrities”

„Bravo, ai stil! Celebrities” nu a schimbat regulile jocului. Ca de obicei, atunci când o concurentă este eliminată sau părăsește competiția, o alta îi ia locul. De data asta, Mădălina Pamfile a cedat locul ei unei artiste cu ștate vechi pe scena muzicală.

Este vorba despre nimeni alta decât Amna, artista care a luptat din greu și la „Survivor”. Vedeta va intra cu drepturi depline la „Bravo, ai stil! Celebrities” și este nerăbdătoare să facă cunoștință cu adversarele ei.

„Bravo, ai stil! Celebrities” își deschide porțile pentru o nouă concurentă. Cine îi va lua locul Mădălinei Pamfile
Kanal D

Amna este foarte emoționată și recunoaște că este o adevărată provocare pentru ea. În privința susținătorilor, vedeta nu își face griji. Artista este convinsă că oamenii din online îi vor fi alături și la „Bravo, ai stil! Celebrities” la fel cum i-au fost și la „Survivor” și nu numai.

Amna este convinsă că show-ul de fashion îi va testa limitele, atât pe cele stilistice, cât și pe cele psihice. Vedeta consideră că aceasta este oportunitatea perfectă de a învăța trucuri de styling de cei mai buni din domeniu.

Spre uimirea multora, Amna nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a primit propunerea din partea producătorilor. Aceasta a spus „da” provocării de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și are de gând să ajungă până în finală.

Artista le cunoaște pe majoritatea concurentelor, mai ales pe acelea care activează în același domeniu ca și ea. Fosta concurentă de la „Survivor” speră să se remarce prin ținutele prezentate și să nu participe activ la scandalurile celorlalte concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.