Alcoolismul este una dintre cele mai greu vicii de depășit, iar vedetele nu fac excepție de la acest lucru.

Brat Pitt a recunoscut în repetate rânduri că a avut probleme destul de grave cu consumul de alcool. Pentru prima dată, el a hotărât să le împărtășească fanilor săi ce anume l-a făcut să cadă în patima acestui viciu.

Actorul în vârstă de 55 de ani nu este mândru de ceea ce a făcut, însă a acceptat că ce s-a întâmplat trebuie să rămână în trecut și să nu îi afecteze viața.

Brad a povestit că patima lui pentru alcool a început în momentul în care a realizat că mariajul său cu Angelina Jolie se destramă. Eșecul din viața personală l-a făcut să își verse frustrările pe alcool. Momentul în care a luat hotărârea să renunțe la acest viciu a fost în 2016, atunci când soția sa a depus actele și a început procesul de divorț. Vedeta și-a dat seama că ceva trebuie să se schimbe, așa că a început chiar cu obiceiurile sale proaste.

Actorul s-a numit chiar la un moment dat un „băutor profesionist”. De câteva ori, chiar s-a mândrit cu capacitatea sa de a consuma cantități mari de alcool, fără să se îmbete. Cu toate acestea, în spatele acestor laude stăteau răni care nu puteau fi vindecate prin băutură. După ce a realizat că soluția problemelor sale nu este alcoolul, viața lui Brad Pitt s-a schimbat complet.