Orașul Brașov reprezintă sufletul Transilvaniei și locul de care multe persoane s-au îndrăgostit pur și simplu. An după an, mii de turiști îi calcă străzile și se minunează de frumusețea lui.

Cu iarna care bate nerăbdătoare la ușă și cu sărbătorile atât de aproape, Brașovul își va împodobi străzile cu 700.000 de beculețe. De asemenea, a fost montat și bradul uriaș din centru care va fi cât de curând ornat și el pentru a completa perfect spiritul sărbătorilor de iarnă. Străzile vor fi pline de turiști, iar orașul nu vrea să-și dezamăgească oamenii dragi care se întorc la el în fiecare an.

Lucrările de montare ale beculețelor au început chiar de zilele trecute, prima zonă vizată fiind centrul istoric. Acestea vor fi aprinse pe data de 1 decembrie, conform tradiției din fiecare an. Ziua Națională a României marchează și prima filă din povestea de iarnă a orașului „Brașov, oraș de poveste”.

Tema acestui an a decorațiunilor este „Dans de vifor”, iar autoritățile și-au propus ca luminile și decorațiunile să imite jocul fascinant al ninsorii.Turiștii sunt invitați să ia parte la această poveste și să se lase cuprinși de-a dreptul de spiritul sărbătorilor de iarnă.

Brașovul vă așteaptă!