Brândușa Simion a precizat că se gândește să vândă casa de la Cornu. Acolo a locuit cu Victor Socaciu în ultimii ani de viață ai artistului. Imediat după acest anunț, Marina Almășan a precizat că era de așteptat ca soția regretatului artist să ia această decizie. 

Soția lui Victor Socaciu a decis să vândă casa de la Cornu

La doar o lună de când artistul s-a stins din viață, Brândușa Simion a luat decizia să vândă casa unde a locuit în ultima vreme alături de Victor Socaciu. Văduva acestuia a precizat că locuința era prea mare, de aceea a luat o astfel de decizie. Marina Almășan nu a ezitat să reacționeze după ce a aflat de hotărârea luată de Brândușa Simion. Fosta prezentatoare Tv a mărturisit că era de așteptat că văduva lui Victor Socaciu să ia o astfel de decizie. Conform spuselor Marinei Almășan, pe Brândușa Simion nu o leagă nimic de acea casă. Conform spuselor Marinei Almășan, așa ar sta situația și în cazul celor două fiice.

,,Era un final previzibil. Era de așteptat ca, spre deosebire de Victor Socaciu, pe această femeie să n-o lege nimic de acea casă, poate doar ,,fantomele trecutului soțului său”, de care sunt sigură că s-a ciocnit intens, în toți acești ani. Cum nu cred că sunt legate afectiv de casa de la Cornu nici Iulia, nici cealaltă fiică, ele aflându-se acolo doar în vizite ocazionale”, a precizat Marina Almășan pentru cancan.ro. 

Marina Almășan: ,,Mi-e greu să redau însă ceea ce este în sufletul fiului meu.”

Fosta prezentatoare Tv a precizat că nu așa stau lucrurile și în cazul fiului celor doi. Victoraș este legat de casa de la Cornu, acolo unde și-a petrecut mare parte din copilărie.

,,Mi-e greu să redau însă ceea ce este în sufletul fiului meu, care și-a petrecut în acel loc, alături de părinții săi, toată copilăria. Un lucru e cert: așa cum mă temeam, artistul Victor Socaciu va rămâne până la urmă singur, părăsit de toți cei dragi, într-un cimitir la marginea satului. Pentru că, zice-se, ,,asta a fost ultima sa dorință”…”, a precizat fosta prezentatoare Tv pentru sursa citată anterior.