În timp ce unii oameni au deja o idee clară despre cum să își decoreze pomul de Crăciun, alții încă încearcă să găsească idei originale pe ici pe colo. Ei bine, noi vă vom ajuta în această căutare, dezvăluindu-vă principalele tendințe ale anului pentru a sărbători magia Crăciunului înconjurați de cei dragi.

Fiecare Crăciun are propria sa temă, stil, culori și noutăți. Decorarea bradului este un moment fermecător și special, mai ales atunci când îl împarți cu oamenii pe care îi iubești.

Căutați eleganță, originalitate, modernitate sau minimalism? Când vine vorba de decorarea bradului, nu ducem lipsă de opțiuni. Descoperiți ideile noastre creative pentru a vă cufunda în atmosfera magică a Crăciunului înainte de vreme…

Bradul de Crăciun 2022: Albastru marin și auriu: un duo elegant

Ce zici de o notă de albastru marin șic și rafinat pentru o schimbare în acest an? Aceasta este una dintre culorile festive ale sezonului, pe care o puteți combina elegant cu o nuanță aurie strălucitoare. Pentru a vă îmbrăca bradul în cea mai frumoasă ținută, nu ezitați să treceți de la albastru marin la albastru gheață sau metalic.

Sursa: Social media

Este o modalitate excelentă de a crea o atmosferă de sărbătoare. Pentru a completa aspectul, între panglici, globuri glazurate și ghirlande, albastrul este ideal cu nuanțe de auriu, argintiu sau alb. Bradul tău va arăta grozav în camera de zi sau în sufragerie.

Potrivit experților, bradul natural decorat cu roșu, verde și auriu este încă la modă. Decorați-o cu ghirlande, globuri, fundițe, beteală și o frumoasă instalație. Și nu uitați să puneți cadourile la poalele bradului, învelite în hârtie roșie și albă, culorile preferate ale Moșului.

Cum să ieșiți în evidență din mulțime? Tendința din acest an este de a avea un brad supradimensionat. Dacă este posibil (și dacă ai spațiu!), oferă-ți un brad maximalist, care să se remarce de la distanță. Iar dacă vreți să jucați cartea modernității, schimbați roșul aprins cu un burgundy mai delicat. Aveți grijă să nu creați o atmosferă prea vintage sau chiar kitsch. Nu vă supraîncărcați bradul, echilibrați inteligent ornamentele și instalați-l nu departe de șemineu pentru a întări spiritul cald.