Reclamă
Reclamă

 

Angelina Jolie și Brad Pitt au toate motivele sa fie bucuroși pentru fiul lor, Maddox, pentru ca el va studia biochimia, în Coreea, la Yonsei University. Chiar dacă nu vorbește coreană și nu se regăsește aproape deloc în cultura coreeana este încrezător că îi va plăcea la universitate.

Maddox, în vârstă de 18 ani, nu este prea incantat de relația pe care o are cu tatăl său. Chiar dacă părinții lui, Angelina și Brad s-au despărțit de 3 ani, încă mai au destule discuții în contradictoriu privind relația părinților cu adolescenții și se pare că nu se prea pun de acord în această privință. După o perioadă în care Maddox, a refuzat pur și simplu să își mai vadă tatăl, a început să se apropie tot mai mult de mama lui.

Brad Pitt este un actor foarte apreciat și un bărbat foarte râvnit de care femei. El a fost căsătorit cu Angelina Jolie, pentru o scurtă perioadă de timp, ei și-au unit destinele în anul 2014 după ce au avut o relație care a început din anul 2004. După divorț au imparțit custodia copiilor, însă Maddox, este cel care nu are nici acum o părere prea bună despre tatăl său și preferă sa stea departe de el.

Reclamă

 

 

 

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro