Brad Pitt poate spune că a trecut cu succes peste divorțul de fosta sa soție, Angelina Jolie. În repetate rânduri, actorul a declarat public că de-a lungul anilor a mai cunoscut femei și este deschis să își încerce din nou norocul în dragoste.

Totuși, nimeni nu se aștepta ca Brad să se întoarcă la una dintre primele sale iubiri. Brad Pitt și Jennifer Aniston au format un cuplu la începutul anilor 2000 și au fost chiar căsătoriți, mariajul lor luând sfârșit în anul 2005.

La mai bine de 14 ani de la divorț, se pare că mai există o șansă ca flacăra iubirii să se reaprindă între ei.

Presa din toată lumea discută despre o posibilă împăcare între cele două vedete, iar argumentele oferite pot fi considerate valide.

Jennifer Aniston a organizat recent o petrecere de Crăciun, iar Brad a fost pe lista ei de invitați. Mai mult, surse apropiate actriței au declarat că bărbatul a fost chiar printre ultimii care au părăsit petrecerea, ceea se poate indica doar un singur lucru: chiar s-a simțit minunat în compania fostei sale soții.

Nici unul dintre ei nu a oferit încă declarații oficiale despre aceste zvonuri, însă este clar că relația lor devine una din ce în ce mai apropiată. Ei chiar s-au declarat prieteni la un moment dat și au povestit că sunt destul de apropiați, chiar dacă au avut o relație în trecut care a eșuat.