Prin media circulă o serie de zvonuri cum ca Brad Pitt este îndrăgostit, iar partenera sa ar fi o creatoare de bijuterii.

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în urmă cu 3 ani și de atunci apar tot mai multe comentarii la adresa lor, care spun că există posibile noi relații pentru amândoi.

Zvonurile spun că Brad Pitt este împreună cu designerul de bijuterii Sat Hari Khalsa, el fiind atras de personalitatea ei puternică și o minte genială, dar acestea rămân doar zvonuri.

Brad Pitt și Sat Hari Khalsa au fost văzuți împreună la evenimentul monden Red Hot Chili Peppers’ Annual Benefit Gala, care a avut loc în Los Angeles dar ei nu formează un cuplu.

De 3 ani de când Brad Pitt s-a despărtit de Angelina Jolie, au apărut o gramadă de zvonuri false cum că ar fi avut o relație cu profesoara Neri Oxman dar și cu actrița Charlize Therone.

Angelina și Brad au format un cuplu foarte frumos din toate punctele de vedere și se pare că acum este foarte greu pentru el, să mai gasească o nouă dragoste. Viața lor a luat-o pe căăari diferite dar  ambii rămân parinți dedicați pentru copiii lor.